N Y T Å R E T 2 0 2 4 - 2 0 2 5

Nytårsmenu’en forklaret

Forretten
Stegt kartoffel galette med sommer tomater og syltet asparges. Løgkaramel, grillet squash og syltet perløg og ristet boghvede.

Klik video til ‘full screen‘ (i højre hjørne)

Mellemretten
Glutenfri svampetoast, stuvede svampe, ramsløg vinaigrette med ramsløg kapers, samt  jordskokke chips – tørret urter fra haven

Klik video til ‘full screen‘ (i højre hjørne)

Hovedretten
Grillet tofu marineret med solbær teriyaki. Græskar puree, selleri sheets, stegte kålskud og sauce Aromatique og riste mandler.

Klik video til ‘full screen‘ (i højre hjørne)

Desserten
Pære karamel is med syltet pærer i kamillete. Havtorn gelé og brunkage crumble

Klik video til ‘full screen‘ (i højre hjørne)

Video/grafik: Sigurd Bertil Witt Paustian

Jeg er ret traditionel nytårsaften.
lige indtil jeg smagte Rodfasts
Grønne Nytårsmenu 2023
- en forrygende, festlig
og fantastisk oplevelse
— Nicolaj Heiberg, Departementschef i Udenrigsministeriet

Kunne du li’ nytårsmenu’en 2024?
Vi vil elske at høre fra dig!
Gå ind på vores profil og lad os vide hvad du synes om oplevelsen?