Nytårsmenuen 2024/25

N Y T Å R S M E N U 2 0 2 4 / 2 5

Start året grønt…


UDSOLGT

Forestil dig en nytårsaften, hvor bordet er dækket med grønne retter så inspirerende, at selv den mest skeptiske gæst må tage gaflen i den anden hånd, og give efter for sprøde planteproteiner og grønne smagsnuancer.
Her er ingen råvarer kompromiser eller animalske fraværsfølelser, kun smagsoplevelser, der får dine gæster til at spekulere over hvorfor de ikke altid har været til det plantebaserede?


Ikke overbevist?

Du tænker måske, "plantebaseret nytårsmenu? Min onkel Anders er til det animalske og vil aldrig tilgive mig." Og ja, det er let at forestille sig hans skeptiske blik og jokes om, at han skal ud at finde en pølsevogn senere.

Men bare rolig, vi har skabt en menu, der får selv onkel Anders til at holde sine pølsejokes for sig selv. 

Her er, hvorfor dine gæster – selv Anders – vil blive positivt overraskede:

  • Smage med dybde og overraskelse: Glem alt om grøntsagsstave og grov hummus. Menuen er en hyldest til både tradition og fornyelse – fra fløjlsbløde puréer til sprøde og smagfulde grøntsagsanretninger.

  • Mætheds-garanti: De fyldige retter sikrer, at ingen behøver forlade middagsbordet for at lede efter en snack. 

  • Grøn luksus: Forestil dig at servere retter, der ikke bare er unikke smagsoplevelser, men også fortæller historien om lokale råvarer, omhu og ansvarlighed.

  • Visuelt wow-effekt: Fra anretningen til de mange forskellige teksturer og smage – middagen blir aftenens store samtaleemne.

Er du klar til at overraske dit selskab? Bestil nu, og gør årets sidste middag til en fest, ingen vil glemme…

Har du bestilt allerede? Så se hvordan retterne anrettes lige her

  • FORRET
    Stegt kartoffel galette med sommer tomater og syltet asparges. Løgkaramel, grillet squash og syltet perløg og ristet boghvede.

    MELLEMRETTEN

    Glutenfri svampe toast, stuvede svampe, ramsløg vinaigrette med ramsløg kapers, samt  jordskokke chips – tørret urter fra haven

    HOVEDRET

    Grillet tofu marineret med solbær teriyaki. Græskar puree, selleri sheets, stegte kålskud og sauce Aromatique og riste mandler.

    DESSERT
    Pære karmel is med syltet pærer i kamillete. Havtorn gelé og brunkage crumble


    Rodfast brød

    OBS: Menu’en kan også leveres vegansk. Også hvis det kun er een eller få i selskaber, som er veganere. Oplys venligst ved bestilling.

    Se retterne anrettet her

  • Bestil din nytårsmenu HER

    Deadline for bestilling er d. 29.12.24

    Når vi modtager din bestilling, sender vi en faktura med det samme. Bestillingen er ikke endelig før faktura’en er betalt og vi har bekræftet modtagelsen.
    HUSK at medbringe kvittering for betaling når i henter.

  • Afhentning af menu’en:
    Mandag d. 30 i tidsrummet kl. 12 – 20.00

    På adressen:
    Østre Gasværk Teater
    Morten Grunwalds Plads 1
    I Gasværkets Administration

    Vejledning til tilberedning af nytårmenu’en

    Menuen er færdig, men skal varmes og anrettes nytårsaften.
    Til det har vi lavet en vejledning som bliver tilgængelig på vores website 8 dage før nytårsaften (video)

    Vi pakker nytårsmenu’en i en blanding af bionedbrydelig emballage, som skal sorteres ved udsmidning og i klassiske Kondi bøtter (kokkenes Tupperware), som kan genbruges igen og igen.

Pictures: Frederica Coseschi

M A D U D A F H U S E T

Vi laver maden

Mindst mulig aftryk, mest mulig smag

Vi laver mad af hovedsageligt grøntsager. Dels sætter grøntsager mindst aftryk, det holder prisen nede – og så smager det fantastisk.

• En stor middag hjemme?

• En reception for kunder?

• Et stort event?

• eller noget helt andet?

vi kan hjælpe dig med at gøre det lækkert, grønt og genialt. tag fat i os her.